9 comments

  1. Incik RestNrilekS says:

    Salam,

    Terima kasih sebab ikut restnrileks di twitter. Jadi datang le ke blog sini nak tahu siapa empunya twitter/maisarahatan ni.

    Apa pun tahniah sebab termasuk dalam senarai. Hebat tu.

    Selamat berblogging : ) dan selamat hari minggu.

    p/s : ehhh tak dak servis langganan melalui email ke? Kalau ada boleh langgan tu. : )

    • Sarah says:

      salam. terima kasih singgah. selalunya blog dalam bahasa inggeris orang malaysia tak berapa minat. alah followers banyak sebab suka membebel. saya baru je berjinak2 dengan twitter ni. servis langganan melalui email? haha tak sampai lagi tahap tu blogging. insya ALLAH bila dah jumpa niche, akan diusahakan.

Leave a Reply

CommentLuv badge