Wordless Wednesday

Not so “wordless” I guess after checking the search terms that lead to my blog. LOL. I can’t stop LOLing. In fact I still LOL (dalam hati). Rasa nak ROFL pun ada. *chuckle* Punya lah meriah blog ni dan tak ada objektif sampai orang search benda yang tak ada kena mengena pun datang ke blog ni hehehehe. OK tanak buang masa. Sila tengok screen shots di bawah. Enjoy!

Ramai betul tersasar ke sini sebab nak cari gambar Edward Cullen. Padahal kat sini hanya ada satu gambar vampire yang pucat ni (masih tak boleh terima the fact that people think that he is hot). Tapi yang cari “main dengan budak perempuan” tu??? YOU SHOULD BE ASHAMED.

Masih ramai yang mencari-cari gambar Edward Cullen. Tak kurang juga yang ada semangat keusahawanan, lalu menaip “kenapa Ananda Krishnan kaya”, hoping to learn his secret of success. Tapi tak ada yang datang bergolek, kawan2! Kalau nak kaya, cepat kahwin! Eh, maksud saya… Kalau nak pendapatan luar biasa, haruslah berusaha secara luar biasa 🙂

Tapi search term yang sangat AWWWWWWW adalah “macam mana nak jaga hati perempuan”. Mesti pening kan nak memahami perempuan ni…. Tak cukup dengan kekeliruan yang biasa, ada masa-masa pulak dia jadi tak tentu arah, emosi mengganas (during THAT TIME OF THE MONTH) dan lain2. Hee hee! But you know something?

SO QUIT TRYING TO FIGURE OUT AND JUST LOVE US! 🙂

There were also people who searched for “weird father” and ended up here. Well welcome to the club! You will never understand a father until you become one! But what’s up with “lurus bendul” and “harga traktor”? Hmm. Weird.

Dan akhir sekali minah Arab nak cari gambar Edward Cullen. Hee!

Itu saja. Terima kasih! 😀



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge